A Szivek pince ajánata a hétköznapokra

Szivek pince

A jó italokért nem kell elmenjünk idegen országokba, messzi városokba. Sőt, akinek úgy tetszik, ki sem kell mozduljon otthonról, hiszen díjmentesen szállítjuk ki a különlegesebbnél-különlegesebb borainkat.

Számos pincészettel fogtunk kezet, ilyen a Szívek pince is. Aki ide benéz, többféle láda közül válogathat. Nyílván, a hétköznapi vásároló egyes név alapján nincs honnan tudja, hogy a láda nevek vagy a bennük rejlő borok milyen ízeket rejtenek.

Azonban a pontos leírásnak köszönhetően, szinte a szájában érezheti a markáns ízeket, így a választás is egyszerűbb lehet. A Szívek pince Nemzeti borládájából ma a Chardonnayt hoztuk el Önöknek. Ez a fajta gyümölcsös illatú, mandarint, almát, citrusokat idéző ízekkel varázsol el.

Világfajtáról beszélünk, aminek az érett, ásványos illata melegséget áraszt. A Szívek pince 2015-ös évjáratú palackokat kínál, típusát tekintve a fehér borok közé lehet besorolni. Hisszük, hogy Önnek is megkóstolná ezt a nemes nedűt, ezen finom ital bemutatásának olvasása közben.