Ablakfólia a kényelem szempontjából

Az ablakfólia kényelme

Sokszor előfordul, hogy a betűző Nap zavarja az embereket, például nem látják tökéletesen a kijelzőt, ezért folyton hunyorítaniuk kell. A hővédő ablakfólia képes akár ennek 90%-át megszűrni, miközben Ön nappal kiválóan kilát az üvegen.

Ezzel a remek termékkel a beáramló napsugárzás mellett védekezhet a káros UV-sugárzás ellen is. Léteznek ugyanis olyan típusok, amelyek 99%-ban ki tudják szűrni azt, ezzel védve az egészséget a különféle bőrbetegségektől és a használati tárgyakat a fakulástól. A lakás vagy munkahely komfortosabb lehet a túlzott fénymennyiség szűrésével. A belátásvédő ablakfólia is rendkívül elterjedt, mivel sok olyan helyiség van, amit szeretnének az emberek, hogy ne legyenek átláthatóak.

A leggyakoribb ilyen helyek a raktárak, öltözők, fürdőhelyiségek, azonban számos esetben előfordul, hogy tárgyalóhelyiségek védelmére vagy igényes térfél választásra alkalmazzák. Az ilyen termékek sokféle változatban elérhetőek a teljes felületen védő típusoktól kezdve a különböző mintázottakig, mindenki ízlésére.