Az olajfalevél kivonat használata gyerekek és felnőttek számára

Olajfalevél kivonat

Napjainkban nagyon sokan használják a gyógynövényekből készült termékeket. Ezek közül az egyik legkedveltebb, a gyulladáscsökkentő olajfalevél kivonat felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt ajánlott. Az olajfalevél kivonat fogyasztásával csökkentheti a szív-, illetve az érrendszeri megbetegedések kockázatát, a szívinfarktus megelőzhető, értágító hatással is bír.

Antioxidánsokban nagyon gazdag, így a szervezetet védi a szabad gyökök ellen. Az olajfalevél nagyon sok telítetlen zsírsavat foglal magába, emellett béta karotin, szkvalén, polifenol és E-vitamin forrásként is emlegetik. A leveleiből készült kivonatnak jó hatása van vírusok, gombák, baktériumok ellen, az érrendszeri, valamint a gyomor problémáira.

Baktériumok ellen és különböző fertőzések kialakulásakor kezelheti, valamint megelőzheti ezeket a panaszokat, ha rendszeresen fogyasztja. Legelőször 1995-ben klinikai terápián használták. Ekkor derült ki, hogy sokféle betegség kezelhető, gyógyítható vele. Fogyasztani lehet kúraszerűen vagy akár állandó jelleggel. Sem alkoholt, sem cukrot nem tartalmaz.