Egyedi ékszerkészítés Budapesten

Egyedi ékszerkészítés

A férfiakat rendkívül könnyű levenni a lábukról egy ízletes vacsorával, esetleg pár új szívdöglesztő fehérneművel, azonban fordított esetben az uraknak egyáltalán nincs könnyű dolguk a hölgyekkel szemben. Ékszerüzlet Budapest északi szegletében is található, pontosabban a Pozsonyi úton. A vállalat kínálata a www.whiteandblack.hu weboldalon tekinthető meg.

A cég csakis egyedi, különleges ékszerek forgalmazásával és készítésével foglalkozik. A legtöbb igény az eljegyzési, illetve a karikagyűrűkre összpontosul. Mindezek mellett különféle jeles események, sikerek megünneplése, évfordulók, születésnapok alkalmával is érdemes befektetni ezekbe a soha véget nem érő csillogással rendelkező gyűrűkbe. Ezen ékszerüzlet Budapest XIII. kerületében megtalálható csapata legfőképp gyémánttal ékesített termékekkel foglalkozik.

Ez a roppant kemény drágakő tulajdonképpen több millió éven át nyeri el végső küllemét és a fényét örökre megőrzi, ellentétben mesterséges utánzataival, például a cirkóniával, valamint a Swarovskival szemben. Az említett ékszerüzlet egyik legnépszerűbb szolgáltatása az ékszerkészítés. Ez alatt azt kell érteni, hogy teljesen egyedi, személyre szabott produktumot lehet tőlük birtokba venni. Elsősorban szükséges eldönteni a tetszőleges árnyalatú anyagot: az arany lehet sárga, fehér, rose gold, és egyértelműen gyémántra is eshet a voks. A gyűrűn elhelyezett drágakőről is a rendelő dönthet, ami lehet rubin, opál, zafír, vagy éppen smaragd. A vásárló határozza meg, hogy az ékszer fényes vagy matt felülettel rendelkezzen.

Abban az esetben, ha az egyedi ékszerkészítés során ritkább darabra van szükség, hozzávetőlegesen egy hétnél többet nem szükséges várakozni, hiszen a cég rendkívül hamar beszerzi a kiszemelt éket. A rendeléseket személyesen, az említett címen, illetőleg elektronikus úton, e-mail-ben és telefonon is lehet intézni. Az ékszerkészítés minden folyamatába betekintést lehet nyerni. A beszerzett ajándékhoz díszdobozt is lehet igényelni, továbbá tudni kell azt is, hogy a gyűrűkhöz garancia jár.