Feliratos body keresztelős ajándékként

Feliratos body

Az élet örömteli eseményeit illendően meg kell ünnepelni. Egy kisbaba életében a születés után a keresztelő az, ami csak róla szól. Ennek alkalmával egy feliratos body mint jópofa meglepetés, remek ötlet.

Akármilyen családi viszonyban is legyen a megkeresztelt kicsivel, ajándékozhat egy ilyen bodyt. A megrendelés előtt azonban puhatolja ki, milyen méretű ruhákat hord a kicsi, hogy az ajándék azonnal felhasználható legyen, és ne kelljen még egy fél évet arra várni, hogy feladhassák rá a szülei. A megfelelő méret ismeretében pedig máris következhet az ötletbörze arról, hogy mi kerüljön fel a body elejére. Ehhez azonban tudni kell, hogy milyen beállítottságú a család.

Ha például nagyon vallásosak, akkor az is kerülhet rá, hogy „Isten gyermeke lettem”, vagy akár egy szép bibliai idézet is. A felirat azt is tükrözheti, hogy mennyire szereti az a kicsit, aki megajándékozta a bodyval. Így a nagyszülőktől szívmelengető érzés egy olyan feliratos body kibontása, amelyen az áll, hogy „A nagyszülők kisangyala”.