Kamerával őrzött reptér parkoló

repter parkolo

Reptér parkoló

Egyre többen utaznak repülővel, hiszen gyorsabb és kényelmesebb, mint hosszú órákon keresztül autóban vagy buszon ülni. Viszont a reptérig is el kell jutni és valahol ott kell hagyni az autót. A reptér parkoló nélkülözhetetlen azoknak, akik néhány napra elutaznak és szeretnék biztonságos körülmények között tartani a járműt.

Ha eddig kellemetlen tapasztalata volt a ferihegyi parkolással, akkor most elfelejtheti ezeket, ugyanis bekamerázott és őrzött reptér parkoló áll az utasok rendelkezésére, ez pedig remek megoldást biztosít a kényelmes utazáshoz.

A Ferihegy parkoló Vecsésen található. Innen csak néhány perc és eléri a repülőtér termináljait. A fapados parkoló könnyen megközelíthető, ugyanis Budapest felől a gyorsforgalmi úton kell közlekednie, valamint az M0-n pedig a 42-es kijáratot kell célba venni.

A reptér parkoló modern és biztonságos, valamint folyamatosan őrzött. 8 kamerával ellátott, éjjellátó kamerarendszer biztosítja a jármű épségét. Online is foglalhat, hogy mihamarabb elintézhesse a parkolást.