Kristály váza a gyönyörű virágcsokroknak

Kristály váza

Mindig nagy öröm, ha virágot kap a ház asszonya. Ilyenkor a legtöbb hölgy vízbe teszi a csodaszép virágokat, nehogy elhervadjanak. A csokorral díszített kristály váza új arculatot kölcsönöz a szobának, ezért érdemes megvásárolni.

Túlzás nélkül mondható, hogy a whitecrystal.hu weboldalon kapható modellek gyönyörűek. Remekül néz ki a rajtuk lévő minta. A legtöbbjükön nonfiguratív alakzatok, illetve virágok láthatóak. A kristály váza rengetegféle formában áll a vásárlók rendelkezésére.

A legtöbben még mindig a hosszúkás, magas típust szeretik, hiszen ebbe a legkönnyebb beletenni a csokrot. A pohár, illetve a hordó alakú változat is igen kedveltnek számít. Akár duplázott típusban is meg lehet venni. Ennek az a lényege, hogy két különálló kristály váza van egymásnak támasztva. Ha nincsen otthon virágcsokor, akkor egyszerű asztaldíszként is funkcionálhat.

Jelenleg akció van a honlapon, ezért a vásárlás engedményes áron lehetséges. Díszdoboz is kérhető a megvenni kívánt termékhez, mert így egyszerűbb feladatnak bizonyul a tárolás.