Mennyibe kerül a polisztirol gyöngy?

Polisztirol gyöngy

Időről-időre érdemes pénzt áldoznunk a berendezési tárgyaink felújítására vagy kicserélésére. Szerencsére, egy babzsákfotelre nem kell sokat költenünk, hiszen a huzat és a töltőanyag kicserélésével könnyen csodát tehetünk vele.

A polisztirol gyöngy megvásárlására a világhálón is sor kerülhet, tehát nem kell miatta sokat szaladgálnunk. Az ára attól függ, hogy mekkora kiszerelést veszünk belőle. A legkisebb, 50 literes változat körülbelül kétezer Forintba kerül.

A 150 literes csomagért jelenleg négyezer Forintot kell fizetnünk, de akár 500 literes típus is vehető hatezer Forintért. Első osztályú polisztirol gyöngy megvásárlására is lehetőségünk nyílik. A gyöngyök kis méretének hála, a töltet nem tömörödik túlzottan, ezért hosszútávon is használható.

Képes szinte teljesen felvenni a testünk formáját, tehát nagyon kényelmes a rajta való üldögélés. Ha újrahasznosított formában vásároljuk meg, akkor még a környezetünket is védjük. A polisztirol gyöngy nem minden esetben tökéletes gömb formájú, de ez egyáltalán nem zavarja a pihenésünket.