Mérnöki pontosságú gérvágó

Ipari gérvágók

A faipari gépeknek rengeteg fajtája van, amelyekkel hatékonyan fel lehet gyorsítani az asztalosmunkát. Sokkal gyorsabban lehet ezekkel dolgozni, mint az egyszerű kéziszerszámokkal. A gérvágó könnyedén állítható, ezáltal pontosan olyan szögben tudja elvágni a munkadarabokat, amire szüksége van. Viszont nagyon kell figyelni a használata közben az ujjai biztonságára, mert elég egy rossz mozdulat és nagyon kellemetlen emlékek fognak fűződni ehhez a szerszámgéphez.

A gyorsan forgó fűrészpenge miatt, elég sok fűrészpor keletkezik, viszont egyes modellekre porszívót lehet csatlakoztatni, így biztosítva a gérvágó tisztább használatát. Az állítható vágásoknak köszönhetően, olyan precíz munkára lesz képes, amely szinte lehetetlen lenne szabadkézzel. Bár egy tapasztalt szakembernek az sem okoz problémát, de a gérvágó gép használata sokkal időtakarékosabb.

Olyan gyártók szerszámgépeit válogattuk össze, akik nem csak a minőségre figyelnek oda, de a biztonságos használhatóságra is. El vannak látva olyan védelmi megoldásokkal, amelyek a minimálisra csökkentik a balesetek lehetőségét. A gérvágó professzionális típusai el vannak látva lézeres irányjelzővel, hogy mindig pontosan követni lehessen a vágás megfelelő irányát. Úgy alakítottuk ki a termékeink kínálatát, hogy könnyedén megtalálja mindenki a megfelelő modellt, amelyek alkalmasak ipari felhasználásra, ellenállnak a nagy igénybevételnek úgy, mint a Makita Einhell, Erba gérvágó gépek, de nem feledkeztünk meg azokról sem, akik szeretnek otthon a garázsban barkácsolni.

Egy ilyen hasznos szerszámgép, nagyon jól jön, hogyha saját kezűleg szeretne megépíteni fából valamit a hétvégi nyaraló körül, ezért erre a célra az egyik legjobb választás az Extol gérvágó, amely rendkívül erős, pontos és ugyanakkor helytakarékos, ezért otthoni körülmények között is használható. Nagy előnyt jelent, hogy a forgási sebesség bármikor könnyedén állítható, amely fontos lehet a különböző faanyagok esetében. A gérvágó használatával nem kell amiatt aggódni, hogy nem fog megfelelően illeszkedni a végeredmény.