Mit tartalmaznak a műanyag ajtó árak?

Műanyag ajtó árak

Bizonyára Ön is kalkulációt szeretne készíteni, ha a célját a nyílászárók kicserélése jelenti. Fontos tisztázni, hogy pontosan mit foglalnak magukba a műanyag ajtó árak, mert ezzel rengeteg félreértés elkerülésére nyílik lehetősége.

Az ablakcserebere.hu weboldalon feltüntetett összegben benne van a felmérés, a régi nyílászárók eltávolítása és elszállítása, az új termék szállítása és beépítése, a kőműves munka, a külső és a belső párkányok díja, illetve az ÁFA.

A gyártáshoz általában 2-3 hétre van szükség. 10 év garanciát fog rá kapni. Sajnos a műanyag ajtó árak nem alacsonyak, mégis érdemes a beépítés mellett döntenie. Így rengeteget spórolhat a fűtésen és sokkal komfortosabban érezheti magát a lakásában. Nem kell attól szenvednie, hogy a huzat beszökik a nyílászárók résein.

A csapadékos időjárás nem okoz gondot, hiszen az ajtószárnyak nem dagadnak be. A tisztítás szintén egyszerű folyamat. A gyártás egyedi méretben is lehetséges. Többek között ez okozza azt, hogy a műanyag ajtó árak viszonylag magasak.