Mitől más a terepjáró gumi a megszokott abroncstól?

Terepjáró gumi

Ha a SUV típusú kocsikhoz kell megtalálni a megfelelő abroncsot, akkor bizony elfelejthetőek a megszokott változatok. Itt leginkább három típus jöhet szóba: az igazi, félig és városi terep abroncs. Az első kettő a legvadabb és mérsékelten kemény terepeken is helytáll, míg az utolsó leginkább a városban bizonyítja érdemeit. A közutakra szánt terepjáró gumi így is számtalan mindenben különbözik a hagyományos, kisebb autókhoz passzoló változatoktól.

Mivel egyre elterjedtebbek a SUV autók, ezért senkit sem lep meg, hogy szinte az összes ismertebb gyártó, forgalmazó kínálatában megtalálhatóak a finomabb kidolgozású, csendesebben futó terepjáró gumi típusok.

Ezek annyira megbízhatókká váltak, hogy napjainkban már a nagyobb városi terepjáróktól kezdve egészen a pick-up felépítésű gépkocsikig megállják a helyüket. Hol vásárolható meg az a terepjáró gumi, amelyik a városban mindig képes garantálni a csúszásmentességet és maximális tapadást? Aki ezeket az adottságokat a legfontosabbnak tartja, nyugodtan látogasson el a www.bhpgumi.hu honlapra.