A cégalapítás feltételeit is megismerheted erről az oldalról.

Szponzorált tartalom

kft alapítás feltételei

kft alapítás feltételei

Ha valaha is továbbtanulásra adnám a fejemet, nagyon meggondolnám, hogy merre induljak el. Van már ugyanis diplomám, amivel egészen jól boldogulok a munkaerőpiacon, de szakmám nincs. Mostanság viszont rengeteget gondolkozom azon, hogy szívesen tanulnék még valamit, és egyébként is azt érzem, hogy jó lenne valami „kézzel foghatóbb” hivatás is a meglévő mellé. A szüleim persze kivannak az ötlettől – már régen kirepültem a családi fészekből, és építgetem a felnőtt életemet, mégsem bírják ki, hogy kinyilvánítsák élesen a véleményüket. Nem értik, miért dívik a mai világban egyre több helyen mindaz, hogy élethosszig tartó tanulás van, én nemcsak az eredeti szakterületen belül, hanem akár más tudományágak, szakmák találkoznak egyetlen ember keze alatt. Valamiért ők azt gondolják, így semmiben nem lehet professzionálisnak lenni, de én mégis azt tapasztalom, hogy a munkaerőpiacon szükség van a jó generistákra, és inkább már skill-alapon válogatnak munkaerőt, nem feltétlen a sok tapasztalat alapján. Persze ez a „papírra” is igaz, de vannak olyan területek, ahová muszáj, és jó is, hogy muszáj, nem kontárkodhat csak úgy bárki…

Szóval én ki vagyok békülve ezzel a dologgal, de biztos, hogy alapos megfontolást igényel, mibe fektet az ember energiát és tanulási időt a főállása mellett. Cégalapításra például mindkettőt érdemes szerintem, feltéve, ha biztos lábakon áll a dolog. Például érdemes arról informálódnunk, hogy mik a bt vagy kft alapítás feltételei, melyikhez mennyi kezdőtőke szükséges, és például a székhely megválasztásával kapcsolatban milyen lehetőségeink vannak. Mindezekhez egy olyan oldalt mutatok most, ami nagy segítség lehet a teljes folyamat során. A szekhelypartner.hu ugyanis megbízható társ, legyen szó cégalapításban vagy -módosításban való segítségnyújtásban, ügyintézésben, és ezeken felül ráadásul még székhelyszolgáltatást is tudunk igényelni náluk.

Ha bármilyen fogalom nem tiszta, amit eddig a bejegyzésben említettem, akkor különösen ajánlom a szekhelypartner.hu oldalt tájékozódás gyanánt. Ugyanis nemcsak a kft alapítás feltételeiről informálódhatunk alaposan, hanem az ügyintézési folyamatok egyes lépéseiről is teljesebb képet kaphatunk, valamint a székhelyszolgáltatás részeleteit is közelebbről megismerhetjük. Én már csak tudom, ugyanis a volt barátom végigjárta ezt a teljes folyamatot, és nagyon meg volt elégedve a szekhelypartner.hu szakemberei által nyújtott támogatással, azért is merem most ajánlani és kicsit bemutatni ebben a bejegyzésben a céget. Igazából, ha belegondolok, ha én is cégalapításban gondolkoznék valaha, biztos, hogy az ő segítségüket venném igénybe, anélkül nem hiszem, hogy könnyen boldogulnék. Persze vannak olyanok, akiknek az ügyintézés gyerekjáték, profik a különböző dokumentumok kitöltésével és a hivatalokban is mindig talpraesettek, de én nem tartozom közéjük. Biztos vagyok benne, hogy egy hozzám hasonló típusú embernek is nagy segítség lehet a szekhelypartner.hu szolgáltatása. Ugyanakkor – mint a volt barátom esetében – azoknak is jól jöhet a profi támogatás, akik nagyon elfoglaltak, és minden perc számít nekik. Mondanom sem kell, így jelentősen lerövidül az az idő, amelyet leendő cégvezetőként ügyintézéssel kell töltenünk, pláne személyes megjelenést értve ezalatt.

Szóval összegezve az eddigieket, többféle esetben is jól jöhet a szakértelem és a támogatás. A székhelyszolgáltatást pedig minden olyan leendő cégvezetőnek ajánlom, aki minél kevesebbet szeretne bajlódni a cég működése során keletkező papírmunkával, iratokkal, levelezésekkel, és szívesen kiszervezné ezt egy szolgáltatás keretein belül. Emellett más előnyei is vannak, ha székhelyünk mellé szolgáltatást is igénylünk: Budapesten vagy Újlengyelben is tárolhatjuk dokumentumainkat vagy vehetünk igénybe irodát, tárgyalót, amennyiben szükségünk van rá. Érdemes tehát a székhelyszolgáltatást is végiggondolni a cégalapítás mellett.

Ha alaposan megismerjük, hogy mik a bt és a kft alapítás feltételei, akkor dönteni is könnyebben fogunk tudni majd a cégforma kiválasztását illetően, ebben biztos vagyok. Akár egyedül, akár a szekhelypartner.hu szakértői csapatával karöltve vágunk bele a folyamatba, az biztos, hogy nagyszerű érzés a saját „gyermekünk” útját egyengetni. Én mindenesetre ajánlom, hogy az első lépéseket a szekhelypartner.hu-val közösen tegyétek meg, mert érdemes… Megannyi partnerük profizmusukról és megbízhatóságukról árulkodik, és szerintem nincsenek ennél fontosabb tényezők akkor, ha szolgáltatást szeretnénk igénybe venni.