A császárszalonna ínyencségnek számít

Szponzorált tartalom

Sült szalonna

Még annak is érdemes megkóstolnia, aki vigyázz az alakjára. Néhány falat császár szalonna még nem ártott meg senkinek és amit a kolbaszaruhaz.hu weboldalon találunk, az biztosan nem is fog.

Nagyon sokan vannak a zsíros ételek ellen, de egykoron ezek a hústermékek szolgáltak egyetlen fehérjeforrásként. Most már minden étel tele van felesleges zsírokkal, cukrokkal és ízfokozókkal. Azonban, aki szereti a hagyományőrző, kézműves ételeket, annak mindenképp meg kell kóstolnia az itt kapható császár szalonna valamelyikét, ugyanis többféle is szerepel a kínálatban.

Az elkészítés során nem használnak semmilyen mesterséges adalékanyagot vagy színezéket. A császár szalonna egy az egyben az eredeti formájában fog az asztalunkra kerülni, hogyha rendelünk egy táblával.

Finom, húsos, utánozhatatlan ízével pedig maga mögé utasítja az összes silány, boltban kapható hústerméket, amelyek néha már inkább tűnnek valami tudományos kísérlet végtermékének, mint ételnek, a benne található sok E betű miatt. A császár szalonna kínálatából érdemes megkóstolni minél többet.