A Honor 9 üvegfólia rengeteg előnye

Szponzorált tartalom

Honor 9 üvegfólia

Bizonyára az ismerősei közül tudna mondani valakit, aki képtelen vigyázni a telefonjára, ezért annak a képernyője folyamatosan be van törve. Pedig a képernyő a telefon lelke, hiszen nélküle semmit sem lehet kezdeni vele. Ezért is fontos a Honor 9 üvegfólia használata az azonos nevű telefon esetében. Már csak azért is jobb az üvegből készült képernyővédő, mint a sima műanyagból gyártott, mert nem szorul alá buborék.

Egyszerűen nem kopik és nem is koszolódik olyan szinten, mint a régi társa. A Honor 9 üvegfóliával elérheti, hogy a kijelző mindig tiszta és éles maradjon, ami még a szemészeti előírásoknak is megfelel.

A tapadása a szilikon ragasztónak köszönhető, ami nem hagy nyomot az eltávolítása után. A Honor 9 üvegfólia olyan szinten védi meg a telefont az ütődésektől, hogy elnyeli az ütődés energiájának egy részét. Ráadásul véd a magas vagy az alacsony hőmérséklettől, illetve a portól és a karcolásoktól. Mindezek mellett, az eszköz érintésérzékenysége ugyanolyan marad, mint fólia nélkül, ugyanis az teljesen átlátszó.