A mobil töltőállomás megkönnyíti a munkavégzést

Szponzorált tartalom

Mobil töltőállomás

Az építőipari cégek számos munkagépet és autót üzemeltetnek a flottában, amelyeknek üzemanyag utánpótlása létfontosságú. Hiszen minden munkagép egy adott munkaterületen belül mozog és üzemanyagot fogyaszt, amit pótolni kell. Ezt felismerve jelent meg a piacon a mobil töltőállomás, amelynek hatékonyságát figyelembe véve, mindenképpen érdemes lehet beszerezni, a gördülékeny munkavégzés érdekében. Ezek a megoldások egyre népszerűbbek hazánkban is, az építőipar fellendülése kapcsán.

A mobil töltőállomás praktikusan egy konténerbe van beépítve, a megfelelő kútfejjel és a szükséges biztonsági berendezésekkel együtt. Így könnyen szállítható és tulajdonképpen bárhová telepíthető. Tehát, ha egy vállalkozásnak szüksége van folyamatos üzemanyag ellátásra, a mobil töltőállomás a legjobb megoldás. Nagy népszerűségük és hosszú távú használhatóságuk miatt, sajnos elég kevés eladó van belőlük. Éppen ezért nem érdemes sokáig keresgélni.

Ha van a piacon mobil töltőállomás eladó, hívja az eladót és üsse nyélbe az üzletet! Ezt követően már csak a kút, illetve a tartály karbantartására kell összpontosítania. Nagyon fontos tényező, hogy jogszabályi kötelezettség is párosul az üzemanyag töltő állomások üzemeltetéséhez. Többek között, a gázolaj tartály tisztítása is komoly szabályrendszereken alapul, amit szigorúan be kell tartani. A folyamatos karbantartás garanciát nyújt mindkét félnek, az üzemeltetőnek és vásárlóknak egyaránt, hogy minden esetben minőségi, tiszta üzemanyagot tankolhat a járműbe.

A gázolaj tartály tisztítása minden esetben kötelező, ha valamilyen karbantartási műveletet végeznek rajta, legyen az vizsgálat, átalakítás, javítás, szabványosítás vagy megszüntetés. A szabályok szerint, a gázolaj tartály tisztítása csak a szükséges engedélyek és aláírások megszerzése után lehetséges. Szükséges az üzemeltető beleegyezése és aláírása, valamint a tisztítást végző vállalkozás engedélye és a folyamathoz kapcsolódó mérési eredmények megléte. Továbbá, a helyszín biztosítása, de a védő- és mentőeszközök rendelkezésre állása is.