A PC Pro Albánál nézze meg a használt monitort

Szponzorált tartalom

Használt monitor

Az asztali számítógépek még ma is nagy népszerűségnek örvendenek, hiszen egyes helyzetekben praktikusabban használhatóak, mint a laptopok. Azonban, az ár tekintetében nem egyszerű ezeket megvásárolni. A PC Pro Albánál nézze meg a kínálatot, ha mostanában a vásárláson gondolkodik! Itt kevesebbet kell majd fizetnie a monitorért cserébe.

A mostani adatok alapján akár 9900 Forintért is megveheti. Természetesen a prémiumminőségű termékek valamivel többen kerülnek. Nagy általánosságban véve elmondható, hogy 30-35 ezer Forintért cserébe már nagyon jó monitort vehet.

A PC Pro Albánál nézze meg a kínálatot, amennyiben tetszik Önnek a HP, a Dell, az LG vagy a Samsung márka. A méret mindegyik esetben meg van adva. A legkisebb változat 19″, a legnagyobb pedig 24″. 1 év garanciával tud sort keríteni a vásárlásra. Mindegyik terméket ellenőrizték a szakemberek, mielőtt értékesítették volna.

A PC Pro Albánál nézze meg a készletet akkor is, ha monitor helyett, valami mást szeretne venni! A honlapon kaphatóak nyomtatók, alaplapok és egerek is.