Android 4K TV box vásárlása az interneten

Szponzorált tartalom

Android 4K TV box

Előfordulhat, hogy szükséged lenne egy TV Box-ra. Ebben az esetben vedd az irányt az azolcsosag.hu weboldal felé, ahol számtalan modell közül válogathatsz! Az Android 4K TV box igazán kiváló vétel, ezért okvetlenül vess rá egy pillantást!

Mivel stabilan működik, ennél fogva érdemes a megvásárlása mellett döntened. Android 6.0 operációs rendszerrel van felszerelve. Távirányító is tartozik hozzá, ám az üzemeltetéséhez szükség lesz 2 darab AA elemre. Az Android 4K TV box használata többféle nyelven lehetséges.

A csomagban található még egy adapter és a használati útmutató is, ezért akkor sem kell aggódnod, ha még sohasem próbáltál beüzemelni egy ilyen eszközt. A méretének köszönhetően, könnyedén elfér bárhol. Most csupán 9400 forintért cserébe vásárolhatsz, ezért érdemes kihasználnod ezt a lehetőséget.

Egy kínai nagykereskedés Európai Unión belüli raktárából érkezik meg az Android 4K TV box. Ez azt jelenti, hogy néhány napon belül megkaphatod és még vámot sem kell érte fizetned. Nem fogod megbánni, hogy innen rendeltél.