Cipzárral záródó, kihajtható tolltartó

Szponzorált tartalom

Kihajtható tolltartó

Nem találtál még olyan tolltartót, amelyik elnyerte volna a tetszésedet? Akkor érdemes megnézned a taskagaleria.hu weboldalt! Itt többféle, kisfiús és kislányos típussal is találkozhatsz. A minőségükre sem lehet panaszod.

A kihajtható tolltartó számos ceruzának, tollnak és radírnak adhat helyet. Belefér még a vonalzó és a körző is. Elég strapabíró, tehát a tanév végén biztosan nem kell lecserélned. Cipzárral záródik, éppen ezért nem fognak kipotyogni a benne lévő tanszerek.

A kihajtható tolltartó mérete nem túl nagy, tehát könnyen belefér az iskolatáskába. Vízhatlan anyagból készült, ami hatalmas előnyt jelent az esős időszakban. A belsejében van egy órarend is, ezért a gyermeked mindig tudni fogja, hogy éppen milyen óra következik. A rendelésedet könnyen és gyorsan leadhatod a fent említett webáruházban.

A kihajtható tolltartó egyáltalán nem drága, ennél fogva több pénz marad a tárcádban a többi tanszer megvásárlására. Vess egy gyors pillantást az iskolatáskákra is, mert ezek is nagyon szépek és praktikusak!