Csodás lánybúcsú a természetben.

Szponzorált tartalom

lánybúcsú

lánybúcsú

Az egyik barátnőmnek, aki hozzám hasonlóan nagyon szereti a természetet, mi szerveztük a lánybúcsúját.

A lánybúcsúkról általában az emberek fejében valami városban mászkálós, bulizós kép él, mindenki a hatalmas rózsaszín kitűzőket és szalagokat képzel maga elé, amiket az arák viselni szoktak, mielőtt még férjhez mennek és buliznak egy hatalmasat.

Pedig nekem nem feltétlenül ilyen egy lánybúcsú. Meg szerettük volna tartani a bulis részt, de úgy döntöttünk, hogy a betondzsungel helyett mi egy sokkal aktívabb programot választunk, így kerültünk a https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalra.

Ez a cég ugyanis rendezvényszervezéssel foglalkozik, a rendezvényeik helyszíne pedig hazánk legnagyobb tava, a Balaton.

Imádom a tavat, hiszen nagyon színes az itteni élővilág, gyönyörűek a strandok, a kikötők, nagyon jó hangulata van a helynek, és persze nem utolsó szempont, hogy nagyon jó bulik vannak itt nyaranta.

A https://balatonpro.hu/lanybucsu-balaton/ oldalon láttuk, hogy a cég családi összejövetelek, céges konferenciák, csapatépítők, lány és legénybúcsúk lebonyolításával is foglalkozik, és mivel mind imádjuk a Balatont, megnéztük, pontosan mit is kínálnak.

Itt a csomagok kicsit variálhatóak, egyedi igények szerint is át tudják formálni őket, de nekem alapvetően is nagyon tetszettek.

Mivel vitorlás bérbeadással is foglalkozik a cég, ezért a lánybúcsút itt vitorláson is lehet tartani, ami szerintem nagyon szuper, hiszen a hajóról megismerhetjük a Balaton eddig ismeretlen arcát is, illetve kirándulni is lehet menni.

Nekünk, természet kedvelőknek ez egy szuper lehetőség, ezért úgy döntöttünk, hogy mindenképpen a vitorlást választjuk.

Persze nem vagyunk ennyire „unalmasak”, hogy az elsődleges a Balaton egy új szemszögből való felfedezése a lánybúcsún.

A vitorláson korlátlan italfogyasztás van, és a csomagban a legjobb bulihelyekre ingyenes belépők is találhatók. Ezeken a helyeken kedvezményes a fogyasztás is, így minden adott ahhoz, hogy a Balaton bejárása után egy felejthetetlent bulizzunk.

A lánybúcsún minden tökéletes volt, Kiválasztottuk a csomagot, az úticélokat, egy fergetegeset buliztunk a vitorláson, majd pedig este a legnépszerűbb bulihelyeken táncoltunk.

Minden tökéletes volt, minden úgy történt, ahogyan azt szerettük volna. A fergeteges buli után felkeltünk a vitorlásban. Ez eddig a legkülönlegesebb hely, ahol valaha aludtam.

Az ébredés után megreggeliztünk a gyönyörű, panorámás étteremben, majd elmentünk lazítani a nagy nap előtt a wellnessbe, ahova szintén adtak nekünk jegyeket.

Egész nap lazultunk, kipihentük a vad bulit, jókat ettünk, majd frissen tértünk vissza haza, és készültünk az esküvőre.

Nem voltam sok lánybúcsún, de tudom, hogy ez nagyon különleges volt, feledhetetlen emlékeket szereztem, minden percét imádtam a lánybúcsúnak.

Örülök, hogy ezt a céget választottuk, mert mindent csodásan megszerveztek, semmiben sem szenvedtünk hiányt. Biztos más programok szervezésében is ilyen jók, lehet, hogy később még igénybe fogom venni a szolgáltatásaikat, hiszen minden nagyon élveztem.