Escape game Budapest az új divat

Szponzorált tartalom

Escape game Budapest

Egyre többen fedezik fel a szabadulószobákban rejlő lehetőségeket. Napjainkban már a magyar fővárosban is sok helyen kipróbálható ez a játék. Az escape game Budapest egy történet köré fonódik. A játékosoknak egy érdekes küldetést kell teljesíteniük a megadott időn belül.

Ez egyáltalán nem egyszerű, mivel különféle rejtvényeket kell megoldani a siker érdekében. Az escape game Budapest minden korosztálynak ajánlott, tehát érdemes benevezni a játékra. A Mindquest weboldalán megadott információk szerint, jelenleg ötféle küldetés közül lehet választani.

Mindenkinek más az ízlése, ezért nehéz megmondani, hogy melyik játék a legélvezetesebb. Senki sem fogja megbánni, hogy vette a fáradságot és megpróbált kijutni a szobából. Természetesen a moderátorok segítséget nyújtanak a versenyzőknek, akiknek így sokkal könnyebb dolguk lesz.

Remélhetőleg, ennek köszönhetően sikerül majd maradéktalanul teljesíteni a kiválasztott küldetéseket. Az escape game Budapest nem túl drága, tehát érdemes igent mondani a kalandra.