George R. R. Martin könyvek kendőzetlen stílusa

Szponzorált tartalom

Trónok harca könyvek

Ha valamit sikerszériának lehet nevezni, akkor az a Trónok Harca. Azon kevés filmadaptációk közé tartozik a sorozat, amelyek hatalmas sikereket értek el világszerte. Viszont ehhez szükség volt arra, hogy a George R. R. Martin könyvek szolgáltassák a kiváló alapanyagot.

Természetesen a kiváló rendezés, a párbeszédek, a díszletek és a parádés színészi játék is kellett a sikerhez, de mindenekelőtt az a fantáziavilág, amit a George R. R. Martin könyvek alkottak.

A szerzőt, többek között az olyan művek inspirálták, mint a Gyűrűk Ura. Ebben az esetben is részletesen megismerhetjük az egész világot, a különféle uralkodóházak jellemvonásait, a szereplők vívódásait.

A George R. R. Martin könyvek varázsa talán abban rejlik, hogy az egész elképzelt fantáziavilág brutálisan valóságosnak hat, ahogy haladunk a sorok között. Politika, ármánykodás, hatalomvágy, féktelen erőszak és kendőzetlen brutalitás várja az olvasót, csak úgy, mint a való élet számos helyzetében. A George R. R. Martin könyvek kivételes alkotásnak számítanak.