Ha belsőépítész kéne.

Szponzorált tartalom

belsőépítész

Tudja már, hogy mit szeretne felépíteni akkor, amikor házat, lakást épít magának? Tudja már, hogy hány helyiséggel akar számolni, mekkora alapterületen? Akkor nyilván azt is tudja már, hogy hogyan is rendezze be a megépülő, kialakítandó helyiségeket! Amennyiben ezen a téren még nem áll a legjobban, úgy feltétlenül keresse fel a Zenit Home-ot, mely nemcsak egy három szintes lakberendezési áruház, hanem egyben egy igen felkészült belsőépítész csapat otthona is! A Zenit Designról itt olvashat bővebben: http://zenithome.hu/belsoepiteszet/

Zenit Design a megfelelő lakásbelsőért!

Aki biztosra akar menni a belső kialakítását illetően, az belsőépítészre bízza ezt a munkát. Azért fog így tenni, mert egy belsőépítésznek van meg az a rálátása, szakértelme, amivel megfelelően be lehet rendezni egy lakásbelsőt – úgy, hogy abban nem lesz hiba! A Zenit Home esetében ugyanis adott a Zenit Design csapata, mely arról híres, hogy a belsőépítészet, a bútortervezés, a lakberendezés terén komplett szolgáltatást tud nyújtani. A gárda referenciái között számos családi ház, lakás, iroda és közösségi tér megtalálható, melyekről a belinkelésre került oldalon tájékozódni is tud az érdeklődő.

Mivel nyer többet a laikus, ha profikkal dolgoztat?

Bizonyára Önben is felmerül a kérdés: vajon a professzionalizmus kifizetődő-e belsőépítészet esetében vagy sem? Mindez attól függ, hogy a megrendelő mire vágyik. Amennyiben mindennek passzolnia kell egy lakást illetően, akkor ott nem megengedhető a jó értelemben vett amatőrizmus, amikor valaki a megérzéseit követve alakít ki tereket. Nem véletlenül szokás belsőépítészre bízni egy munkát akkor, ha az érintett személy maximalizmusra vágyik!

Mit tartalmaz a belsőépítészeti tervezés, ha a feladatot a Zenit Designra bízza?

Magában foglalja a bútorozott alaprajzokat, a magas nívón megalkotott 3D-s látványterveket, valamint a komplett kiviteli tervcsomagot, mely a megfelelő színvonalú kivitelezés alapját alkotja. A Zenit biztosítani tudja a megrendelőt arról, hogy ha az áruházban kerülnek kiválasztásra az alapanyagok, akkor azok a legjobb áron kerülhetnek megvételre!

Ha Ön arra vágyik, hogy lakberendezés terén egyetlen helyen vásárolja meg a szükséges elemeket, valamint a „know-how”-t, a szaktudást, akkor keresse fel a Zenit Home-ot, melyet helyileg Budapesten, az V. kerületi Báthory utcában fog megtalálni!