Hair transplant clinic modern technológiával

Szponzorált tartalom

Hair transplant clinic

Köztudott, hogy az orvostudomány régebben nem éppen kíméletes módszerekkel dolgozott. Korábban a hajbeültetés egy drasztikus beavatkozásnak számított, a sebek gyógyulása pedig körülményes volt.

A hair transplant clinic már a modern FUE technológiát használja, ezért a pácienseknek nem kell a fent megemlített gondok miatt aggódniuk. Nem maradnak sebhelyek a fejbőrön, tehát a műtét akár teljes titoktartás mellett is elvégezhető. Nemcsak a hölgyek élvezhetik az előnyeit, hanem az urak is.

A hair transplant clinic szeretettel várja a hazai és külföldi pácienseket egyaránt, mert mindig van lehetőség a konzultációra. Itt kiderülhet, hogy milyen módon szüntethető meg a kopaszság. Általában elegendő egyetlen nap a probléma megoldására. A műtét kora reggel kezdődik és késő délután van vége.

A hair transplant clinic már 10 év tapasztalattal rendelkezik, az itt dolgozó orvosok pedig nagy szakértelemmel bírnak. Az eredmény teljesen természetesen néz ki, tehát senki nem fog szemet szúrni, hogy a hajszálak pótlását szakemberek végezték el.