Jól fed a radiátorzománc

Szponzorált tartalom

Radiátorzománc

A mérsékelt égövnek egyik nagy előnye, de ugyanakkor a hátránya is, hogy több évszak van, amihez olykor nagymértékben alkalmazkodni kell. A lakásokban gondoskodni kell a megfelelő fűtésről, hogy mindig ideális hőmérséklet uralkodjon a helyiségekben. A már régóta kiépített központi fűtési rendszer olykor igényel némi felújítást, aminek egyik szerves szereplője a radiátorzománc is.

A termék kivételes tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek között a magas fényű és hőálló jelleg érdemel említést. Bárki könnyedén boldogul vele, csupán némi figyelemre lesz szükség az alkalmazása során. A radiátorzománc felhasználása előtt, első lépésben gondoskodjunk a régi festék alapos eltávolításáról!

Amint ez megtörtént, jöhet a zsírtalanítás, majd ha kell, akkor egy speciális pasztát használva az egyenetlenségeket hozzuk ki, a sima felület megteremtése érdekében. Amint az összes előkészülettel végeztünk, már csak a radiátorzománc felvitele marad. Általában már ez első réteg is kiválóan fed, de ha igényeljük, akkor a száradást követően még egyszer rámehetünk.