Kerékpár utánfutó a nehéz rakománynak

Szponzorált tartalom

Kerékpár utánfutó

Általában nagyobb csomaggal szokott hazamenni a piacról és már nem tudja hova pakolni a kerékpárján? Van egy remek megoldás a kényelmetlenség ellen, a kerékpár utánfutó, aminek modern változatait vásárolhatjuk meg a bikelife.hu webáruházban anélkül, hogy egy lépést is kellene tennünk az otthonunkból.

Az egyszerű acélvázasoktól egészen a hipermodern és könnyű alumíniumvázas modellekig, mindenféle kerékpár utánfutó fellelhető a gazdag készleten.

A legtöbb összecsukható, így kis helyen elfér, amikor éppen nincs rá szükség, vagy ha magunkkal akarjuk vinni a nyaralásra a kerékpárok mellé. Biztonságosan csatlakoztathatóak ezek az eszközök a biciklihez, tehát egyáltalán nem kell attól tartani, hogy útközben elhagyjuk a rakományt vagy a gyereket, ha éppen őt szállítjuk az utánfutóban.

Strapabíró és tartós jellegűek a kerékpár utánfutók, vízálló huzattal és rovarhálóval vannak ellátva, belül pedig biztonsági övvel. Akármilyen célra akar ilyet venni, a webáruházban bizonyosan lesz olyan modell. Keresse!