Mitől függ a fordítás ára?

Szponzorált tartalom

Hiteles fordító iroda Budapest

Szeretné weblapját a leghitelesebb módon lefordíttatni? A német kezelési útmutatót tökéletesen érthetővé tenni a magyaroknak is? Soha ne legyen akadály a fordítás ára egy munka tökéletes elvégzésekor, hiszen gyakran a vállalkozás jövője múlik a fordítás minőségén! Manapság már szinte mindent külföldről hozatunk be, ez fokozottan érvényes a műszaki cikkekre, ezért az angol, német, francia, kínai termékleírások, használati útmutatások kötelező módon fordításra szorulnak. Az olyan fordítóirodákban, mint a Bilingua, a fordítás ára kétféleképpen állapítható meg.

Vannak egyrészt a hitelesített okmányok fordításai, mint a különböző diplomák, házassági, születési kivonatok, orvosi papírok, amelyeket általában egységes áron fordítanak le, másrészt pedig a karakterre számolt fordítások. Ezek az úgymond „egyéb” munkák, mint a katalógusok, weblapok, útmutatók, stb., amelyeknek van egy tarifájuk karakterre levetítve. A fordítás ára ebben az esetben általában 2 Ft karakterenként, ugyanakkor az északi nyelvek és a mongol fordítások drágábbak valamivel.

Bármikor szüksége lehet az embernek egy hivatalos okmány gyors és szakszerű fordítására. Ilyenkor felvetődik a kérdés, hogy hiteles fordító iroda Budapest területén hol található. A külföldi tanulmányok esetében bizonyára szükség lesz az itthoni diplomákról egy hitelesített fordításra. Manapság egyre többen vállalnak munkát Nyugat-Európában. Az erkölcsi bizonyítványt, anyakönyvi kivonatot a Bilingua munkatársaival nagyon olcsón lehet lefordíttatni. A hiteles fordító iroda Budapest 13. kerületében több szempontból is kiváló választás.

Nagyon széles skálán mozog a tevékenységi köre, anyanyelvű fordítókkal dolgozik együtt a világ minden nyelvén, 10 éves tapasztalattal rendelkezik, az árak pedig rendkívül versenyképesek, megbízhatóak, tartják a határidőket, gyorsan dolgoznak. A hiteles fordító iroda Budapest területén kiváló választás mindenkinek, aki azt szeretné, hogy a pénzéért profi és precíz eredményt kapjon. Keresse fel máris, hiszen most minden fordítás árából 10% kedvezményt biztosítanak!