Nagyon jutányos a Calvados ár

Szponzorált tartalom

Calvados ár

Nincs másra szükség, csak némi gyümölcsre és egy jól kialakított technológiára, hogy megszülessen egy eredetvédett italkülönlegesség. Ha szeretjük a sajátos íz-világot, a Calvados ár megfizetésével részünk lehet valami fenségesben. A normandiai almaborból előalított párlat olyat ad, amit eddig még nem tapasztaltunk. A tradíciók során kiforrott eljárás hihetetlenül összetett és végeredménye ez az egyedi készítmény.

Szerencsére nem kell külön ellátogatunk a hazájába, hogy megkóstoljuk, mert az megvásárolható idehaza is. A Calvados ár változó, a nedű kiszerelésének, alkoholtartalmának, évjáratának függvényében. Érdemes mindegyik változatot kipróbálni. Természetesen egyszerre ne fogyasszunk sokat, mert a 40 fokos „láz”, amiben ég, gyorsan a fejünkbe száll!

Tökéletes a társasági élmények megkoronázására, de akár magunkban is elkortyolhatjuk. A Calvados ár kiadása megtérülő befektetés, mert hihetetlen hangulatot garantál a párlat. Ha egyszer megkóstoljuk, biztosan a kedvencünkké válik a kifinomult aromájával és karakteres hangulatával.