Nem ismer lehetetlent a Makita porszívó

Szponzorált tartalom

Makita porszívó

A Makita számos alkalommal bizonyította már, hogy igenis a magas minőséget képviseli, legyen szó bármilyen elektromos szerkezetről. Sokakat ezért sem lepett meg, amikor megjelent a Makita porszívó VC2512L modellje, és az minden téren kiváló volt. Ez a VC család egyik új, speciális 25L-es, L osztályú száraz-nedves porszívója, amelyik minden kosszal és gonddal megbirkózik ipari környezetben is.

Ez képes a levegőben lévő pormennyiség 99%-át megszűrni, így a pormennyiséget nagyon alacsony szinten tartja. Ezzel is garantálja a gép az optimális munkakörülményt a legtöbb munkához. Legyen szó lakásfelújításról, vagy műhelyi tevékenységről, ez a Makita porszívó tartós működést és kifogástalan végeredményt garantál.

A szerkezet egyik nagy előnye a lapos tervezésben rejlik, aminek hála rárakhatóak egyéb munkagépek is. A Makita porszívó modernségét igazolja, hogy ez ki-be kapcsoló automatikával rendelkezik. Ez azt jelenti, hogy a porszívó is bekapcsol, ha elindítja a rákötött gépet a tulaj. Emellett ott van még a Push and Clean tisztítórendszer, amivel a filter tisztítása csak pár másodpercet vesz igénybe.