Nézze át többször a Sport1 műsort!

Szponzorált tartalom

Sport1 műsor

Amíg tart a foci VB, addig a férfiakat csak nagyon nehezen lehet elcsábítani a tévé elől, olykor pedig teljesen lehetetlen. Ez valamilyen szinten érthető is, a Sport1 műsor pedig pontosan feltünteti, hogy mikor milyen mérkőzés tekinthető meg.

A jó kis baráti társasággal nagyon kellemes meccset nézni, némi ropi és annál több sör kíséretében. Természetesen sok más sportág mérkőzéseinek megtekintésére is lehetőséget ad ez a remek csatorna, ezt az időt akár a családdal is tölthetjük, hiszen nagyon kellemes időtöltés, amikor mindenki együtt van. A kicsik könnyen átveszik a felnőttek szurkolását és ők aztán igazán tudnak drukkolni! Idővel azt vesszük majd észre magunkon, hogy már nem is annyira a tévében látható összecsapás szórakoztat, hanem a vidám gyerekzsivaj.

A Sport1 műsor átnézése után biztosan nem maradunk le a legérdekesebb mérkőzésekről, előzők eredményeiről. Tehát tanácsos ezt naponta többször is áttekinteni, hogy tudjuk, pontosan hány órára készítsük el a pattogatott kukoricát és üljünk le a készülék elé.