Puhatalpú babacipő magyar iparművészektől

Szponzorált tartalom

Puhatalpú babacipő

Ön is azt szeretné, ha gyermeke igazán jó minőségű lábbelit viselhetne? Akkor látogasson el a 7. kerületi Macskapitány Cipőboltba. Itt egyszerűen kiválaszthatja, hogy melyik puhatalpú babacipő tetszik a legjobban.

16 és 22 közötti méretek állnak a rendelkezésére. Ez azt jelenti, hogy már egy totyogós babára is jók lehetnek ezek a modellek. Védelmet nyújtanak a lábfejnek a külső hatásoktól. Remekül szellőzik a puhatalpú babacipő, ezért nem kell félni a befülledéstől.

Különlegesen kedves mintákkal van díszítve. Jól mutat rajta a csiga, a maci, a róka, a süni és a méhecske. A kisfiúk egyik nagy kedvencének számít a kisvonatos változat. Egyáltalán nem kell sokat fizetni érte, tehát döntsön bátran a megvásárlása mellett! A bőrből készült, puhatalpú babacipő nagyobb színválasztékban vásárolható meg.

Nem lehet rá minőségi kifogás, hiszen hatalmas odafigyeléssel készült, magyar iparművészek közreműködésével. Nem csoda, hogy a szülők és a gyerekek tetszését is elnyeri a szépségének hála, ezért tekintse meg Ön is a készletet!