Tudjon meg többet a gerendákról a Famánia oldalon!

Szponzorált tartalom

A famania.hu oldalon

A 21. században nagyon felkapottnak bizonyulnak a könnyűszerkezetes házak, ugyanis ezeket viszonylag olcsón és igen rövid idő alatt fel lehet építeni. A famania.hu oldalon megtudható, hogy ezeknek a sikere a speciális alapanyagoknak köszönhető.

Mindenképpen ki kell emelni a ragasztott gerendákat, amelyek jóval időtállóbbak és ellenállóbbak, mint a normál gerendák. A modern tartozékok mellett szólnak a magas terhelhetőségi jellemzők, aminek köszönhetően sokkal többet bírnak, mint a megszokott fajták. Akik egy több szintes házban gondolkoznak, mindenképpen fontolóra kell vegyék ezeket.

A hozzáértők ismerik már a normál gerenda okozta károkat, amikor a csavarodásuk és a vetemedésük miatt elmozdultak eredeti helyükről, rosszabb esetben pedig repedéseket is okoztak a falakban. A famania.hu oldalon elolvasható, hogy ezek a kellemetlenségek mind elkerülhetőek a ragasztott változatokkal. Azt is a pozitívumok között kell megemlíteni, hogy a ragasztott gerendának alacsony a nedvességtartalma. A weboldalon erről a témáról még többet lehet olvasni.