UV lámpa stílusos kivitelben

Szponzorált tartalom

UV lámpa műköröm készítéséhez

Nem titok, hogy a hagyományos lakkok viszonylag hamar lepattogzanak a körömről. Ennek következtében egyre nagyobb az érdeklődés az olyan termékek iránt, amelyek csak UV lámpa hatására kötnek meg.

Ezekkel sokkal tartósabb eredmény érhető el, hiszen a körömlakk akár heteken keresztül is fennmaradhat. A gellakk.com oldalon hatalmas választék várja az érdeklődőket az UV lámpa tekintetében. Például a 36 wattos, Crystal névre hallgató modell rövid idő alatt képes megszárítani a körmöket.

A mérete viszonylag nagy, tehát ezzel akár a lábkörmök ápolása is lehetségessé válik. A gomboknak, illetve a digitális kijelzőnek köszönhetően viszonylag egyszerű a kezelése. A nőies külsejének hála, garantáltan rabul ejti majd minden hölgy szívét.

A prémium minőségű UV lámpa még ventilátorral is rendelkezik, ezért nem okoz problémát számára a lakk megszárítása. A programozása igen egyszerű, az időkapcsolónak köszönhetően. Mivel a lámpa alsó része kihúzható, ezért a csőcsere pofonegyszerűnek bizonyul. Tizenkét hónapos garanciát biztosít rá a webáruház.