A bútorszállítás megfelelő szakemberekkel gyerekjáték!

Szponzorált tartalom

bútorszállítás

bútorszállítás

Érthető, hogy az ember félti a holmijait és amikor egy kedvelt bútordarabot kellene elszállítani új helyére, akkor aggódni kezd amiatt, hogy esetleg meg fog sérülni szeretett bútora.

Persze van rá mód, hogy ne kelljen ennyire félteni, hiszen ha jó kezekben van, akkor a bútorszállítás sérülésmentesen is megoldható! Ehhez érdemes egy költöztető vagy valamilyen szállító céget felkeresni, mint amilyen az Infinity Trans Kft. is, mely kellő tapasztalattal rendelkezik és nem utolsó sorban megvannak a maga eszközei.

Előszöris, egy megfelelő méretű teherautóra lesz szükség, amivel elkerülhetőek az úgynevezett “sufnituning” megoldások, avagy a bútorszállítás során a bútort szakszerűen tudják rögzíteni és szállítani. Ha egy nagyobb szekrényről, szekrénysorról vagy kanapéról, nem szétszerelhető ágyról van szó, akkor mindenképp kelleni fog egy ideális méretű teherautó. Egy átlagos személyautó, de még egy mikrobusz sem alkalmas arra, hogy egy két méter szélességű bútordarabot biztonságosan szállítani lehessen.

Szerencsére a bútorszállítás szolgáltatás ma már a legtöbb költöztető cégnél elérhető, így csak ki kell választani azt, amelyik szimpatikus számunkra. Amennyiben bútorszállításhoz keres megfelelő céget, úgy ajánljuk figyelmébe az Infinity Trans-t, amely 20 éves tapasztalattal dolgozik és minden körülményt meg tudnak teremteni ahhoz, hogy a bútorunk sérülés nélkül célt érhessen!

Egy darab bútorról is szó lehet a szállítás kapcsán, ugyanakkor lehetőség van arra is, hogy részleges vagy teljes költöztetést vegyünk igénybe. Sőt, még páncélszekrényt és nagy hangszereket, köztük zongora szállítását is el tudják vállalni!