A fogtömés lehet esztétikus és fájdalom nélkül elérhető!

Szponzorált tartalom

fogtömés

fogtömés

Nincs is annál kellemetlenebb, mint amikor elkezd fájni a fogunk és megnehezíti a mindennapokat. Ilyenkor érdemes minél előbb fogorvos segítségét kérni, hiszen minél előbb fellépünk a probléma ellen, annál jobban járunk!

A fogtömés fájdalommentes, hiszen a szuvas fog kezelése érzéstelenítésben történik. Ennek is vannak különböző fajtái, de a Hegedűs Dental a legjobb anyagokkal dolgozik, ezért kíméletesen tud eljárni a páciensek kezelésekor.

Sokan egyáltalán nem figyelnek oda a jelekre és nem veszik komolyan a szuvasodást, pedig nem árt tisztában lenni azzal, hogy mélyebben komolyabb gondok is lehetnek! Attól még, mert kívül csupán egy apró foltnak látszik a szuvasodás, beljebb lehetnek nagyobb felületek, melyek fogvesztéshez vezethetnek. Ne húzzuk az időt!

Ha szeretnénk elkerülni a foghúzást, akkor mielőbb kérjünk időpontot a szakemberhez, hiszen a fogtömés manapság már rutin feladat a fogorvosi rendelőben, ahol mindent megtesznek azért, hogy a páciens pozitív élményekkel távozhasson és újra gondtalanul élhesse mindennapjait!

Az esztétikus fogtömés előnye, hogy nem észrevehető a különbség egy egészséges eredeti és egy tömött fog között. A jelenleg piacon lévő anyagok pedig állják a sarat és segítenek abban, hogy minél tovább láthatatlanul tegyenek eleget a funkciójuknak.