A lolmarkt.hu mindig megmentett!

Szponzorált tartalom

lánybúcsú póló

lánybúcsú póló

Az idei évben három lánybúcsún is részt vettem. Sajnos nem vagyok valami kreatív személyiség, a szervezőképességem pedig nulla, de egy dologgal mindig be tudtam segíteni, ez pedig nem volt más, mint a lánybúcsú póló. Általában ez mindig egy kritikus pont az ilyen buliknál, már csak azért is, mert sokan vagyunk, sokfélét akarunk, és törvényszerű, hogy nem mindenkinek tetszik ugyanaz. De könnyen megeshet az is, hogy a póló fazonja, vagy éppen az ára okoz fejtörést. Ezért mindig nagyon elhúzódik, mire ebben a témában megegyezünk. Ilyen esetekben szoktam bedobni a lolmarkt.hu weboldalt, ugyanis ha póló rendelésről van szó, én mindig innen rendelek.

A lánybúcsú póló kínálatuk nagyon széles, és rengeteg humoros minta érhető el. Eddig mindig sikerült innen választani, így bevallom, büszke vagyok magamra, hogy ha mással nem is, ezzel mindig meg tudtam menteni a helyzetet. Azt kell róluk tudni, hogy 1-2 napon belül kiszállítják a megrendelést, de ha személyesen szeretnénk átvenni a pólókat, akkor csak be kell ugrani valamelyik üzletükbe, amiből amúgy 12 is van az országban. Abban az esetben, ha valaki nem talált kedvére valót a minták között, akkor nyugodtan küldhet be sajátot, de abban is segítenek, hogy ha van egy elképzelés a fejedben, akkor az megvalósuljon.

Amire érdemes odafigyelni, az a méretezés. A női pólók esetében általában fél, vagy akár egy egész mérettel is kisebbek lehetnek, mint a megszokott, tehát XS-es pólójuk nincs is, mert az S-es méret felel meg annak. Ha valaki nagyon bizonytalan a méretet illetően, annak ajánlom, hogy kössön méretbiztosítást. Ez nem több, mint 190 forint, így pedig ha mégsem lesz jó a póló, akkor szállítási költség nélkül kicserélik a kért méretre. A szállítási költség, mindössze 990 forint, de 10 ezer forintos rendelési költség felett ingyenes. Mivel egy lánybúcsú esetén nem két darabot rendel az ember, ezt eddig mindig megléptük, így ezzel nem kellett foglalkozni. Akkor kellett csak szállítási költséggel számolni, amikor valakinek nem lett jó a méret és vissza kellett küldeni. Ekkor még nem tudtam, hogy van méretbiztosítás – amivel ugye meg lehet úszni ezt az egészet – de itt megtanultam, hogy arról sem szabad megfeledkezni soha.

Tehát kedves nő társaim, ha lánybúcsú póló kell, akkor irány a lolmarkt.hu!