A legkisebbeket fejlesztő LOGICO Primo

Szponzorált tartalom

LOGICO Primo

Szokás mondani, hogy soha nem lehet elég korán elkezdeni bizonyos dolgokat. Ez nagyban vonatkozik a tanulásra is, hiszen már 2-3 éves korban el lehet kezdeni a gyermekek oktatását. Ebben igyekszik a szülő segítségére a LOGICO Primo, ami már 2 és fél éves kortól alkalmazható. Ezáltal a csöppség a játékon keresztül tanul és fejleszti a képességeit. Nagy hangsúlyt fektet a koncentrációra illetve annak javítására.

Továbbá, fejleszti még a beszédkészséget és a kézügyességet, ami később még jól jöhet az írás megtanulásánál. A LOGICO Primo különböző feladatlapokkal van ellátva és rendkívül színes, ezért olyan érdekes a kicsiknek. Örömmel kötik le magukat a játékkal, amin nyugodtan részt vehetnek a szülők is.

Sőt, javasolt a részvételük, hiszen ezáltal képesek lesznek meghatározni, hogy mi az, ami nagyon szépen fejlődik és min kell még segíteni. Mivel a LOGICO PRIMO főleg az óvodásoknak szól, sikeresen felkészíti a gyerekeket az iskolára. Mindezt szórakoztató gyakorlatokkal és különböző témakörökkel, amelyek az iskolában is megjelennek a tantárgyakon belül.