Gyors munkát végző falhoronymaró

Szponzorált tartalom

Falhoronymaró

A kinti hőmérséklet emelkedésének hála, egyre többen fognak bele a lakás felújításába vagy éppen új szárnyak, épületrészek építésébe. Kulcsfontosságú kérdés az elektromos és vízvezetékek megfelelő elhelyezése. Itt jön be a képbe a falhoronymaró, aminek feladata a vakolatba vagy éppen téglába megfelelő mélyedéseket vágni.

A rendkívül éles korongjai révén percek alatt kivájja a helyet és már készen is vagyunk. Régebben ezt vésővel és kalapáccsal oldották meg, ami nemcsak fárasztó, de mocskos és időigényes munka is volt. A falhoronymaró jóvoltából a felesleges energiabefektetéstől teljes egészében megkímélhetjük magunkat.

Egyes típusokhoz még csatlakoztatható nagykapacitású porszívó is, így nagyobb rendet hagyhatunk magunk után és még maszkot sem kell viselni, mert rendesen kapunk levegőt. A vágási mélység számos termék esetében állítható, így egy nagyon sokoldalú készüléket kapunk a pénzünkért. A falhoronymaró kialakításánál a gyártók ügyeltek a kényelemre is. Nagy és kézreálló fogóval ellátott a szerkezet, ezért bárki kényelmesen alkalmazhatja azt.