A székhely használati engedély szinte azonnal megérkezhet

Szponzorált tartalom

székhely használati engedély

székhely használati engedély

Ahhoz, hogy a vállalkozásunkat egy olyan székhelyre jelenthessük be, ami nem a miénk, vagy nem kizárólagosan, szükség van a tulajdonosoktól a székhely használati engedély megadására – írásban, természetesen. Amikor ez a folyamat családon belül fut le, mert mondjuk a testvéreddel közösen vagytok tulajdonosok, akkor van rá esély, hogy szinte azonnal meglegyen ez a hozzájárulás. Ha viszont egy harmadik személyről van szó, főbérlőről, vagy egy szolgáltatóról, akkor egyáltalán nem biztos, hogy ennyire gyorsan tud végbe menni ez a folyamat. Persze tudok erre olyan kimenetelt, ahol ugyanez a gyorsaság van, pedig egyáltalán nem az ismerősi körből kerül ki a székhely címeként szolgáló ingatlan.

A szekhelyszolgaltatas24.hu villámgyorsan tud küldeni egy székhely használati engedélyt, hogyha azonnal szükség van rá – a többit meg lehet később rendezni velük a személyes szerződéskötéskor. Ez nagyon jól jöhet, hiszen más esetben simán lehet, hogy napokba telik, míg egy ilyen ügy mindenkin átfut és kapunk egy használható székhelyet – papíron. Itt viszont valóban gyors és megbízható a szolgáltató.

Ennél a cégnél 2 csomagból lehet választani. Az egyik Budapesten nyújt székhelyszolgáltatást, ahol ennek megfelelően iparűzési adót kell fizetni, mint általában mindenhol. Azonban vannak olyan települések az országban, ahol az ipar ösztönzése végett, vagy más okokból kifolyólag nem szednek iparűzési adót a helyi önkormányzatok. Ilyen például Újlengyel települése, ahol bizony nem szedik ezt az adófajtát és ezzel bizonyos méretű vállalkozások rengeteg meg tudnak takarítani.

Egyébként ennek a cégnek a személyében egy nemzetközileg is megbízhatónak minősített szervezetet lehet találni. A weboldalukon, ahol magukról írnak, ugyanis azt is megosztják, hogy közel a legjobb értékelést kapták a pénzügyi stabilitásukat illetően. Szerintem ez elég jó ómen abból a szempontból, ha valaki tőlük szeretne székhelyet bérelni.

Abban pedig, hogy kinek is éri meg igazán egy IPA mentes székhelyet választani szintén a weboldalon található információk segíthetnek. Ott van ugyanis összegyűjtve, hogy mit kell átgondolni egy cégvezetőnek, amikor arról dönt, hogy akar-e IPA-t fizetni, vagy sem. Ehhez persze ki kell tudni számolni, hogy mennyi lenne a fizetendő iparűzési adó. Ennek megfejtésében a könyvelő tud segíteni, mivel ennek a tételnek az adóalapja összetett.

Döntsön bárhogy is a megrendelő, a végeredményt ez nem befolyásolja. Ugyanúgy teljeskörű lesz az a szolgáltatás, amit a szekhelyszolgaltatas24.hu nyújt. Beleértve ebbe a gyors székhely használati engedély megszerzést, a cégtábla kihelyezését, a posták továbbítását, az esetleges (bár ne kerüljön rá sor) kényszerintézkedések kezelését, vagy akár a fővárosi tárgyalót, ami mindig rendelkezésre áll. Ha pedig a teljes, részletes csomagleírások, tartalmak és díjak érdekelnek, vagy a cég bemutatása A-tól Z-ig, akkor érdemes ellátogatni a weboldalra, vagy felvenni velük a kapcsolatot telefonon.