Akinek fontos a környezet- és állatvédelem, és magára is vigyázni szeretne, itt vásároljon!

Szponzorált tartalom

https://herbiovit.hu/glukozamin-komplex-krem-izuleti-panaszok-apolasara

https://herbiovit.hu/glukozamin-komplex-krem-izuleti-panaszok-apolasara

Szemét, vegyszerek, levegőszennyezés… Sok-sok probléma, amivel világunknak meg kell küzdenie. Én hiszek abban, hogy ez nem csak globális probléma, hiszen az egyes ember is sokat tehet azért, hogy tisztább, vegyszermentesebb világban éljünk. A környezetemben szerencsére csupa pozitív példát látok. Ezen felül újabban már nemcsak a szemét szelektálására, vagy a komposztálásra, hulladék csökkentésére figyelnek oda az emberek, hanem a vegyszermentességre is.

Értem ezalatt olyan tisztító- és mosószerek, kozmetikumok használatát melyek „minden mentesek”, hiszen nemcsak a környezetünket, hanem lehetőség szerint magunkat is óvni kell a káros hatásoktól, legalábbis csökkenteni őket.

Egy kedves barátnőm mutatta meg nekem a Herbiovit natúrkozmetikum márkát, melynek termékei a www.herbiovit.hu oldalon érhetőek el. Ezek a készítmények a fenntarthatóság és a népi gyógyászati hagyományok ötvözésével készülnek. Naturix által minősített natúrkozmetikumok, melyek mentesek minden kőolajszármazéktól és parabéntól. Nincs bennük semmilyen mesterséges illat- vagy színezőanyag, ahogyan állati eredetű összetevő sem, teljesen vegánok. Ezzel szemben gyógynövénykivonat és növényi olaj tartalmunk rendkívül magas.

Az első termék, amit innen vásároltam és próbáltam ki, az a Glükózamin komplex krém volt, melyet ízületi panaszok enyhítésére ajánlottak. Ezen a linken lehet megnézni: https://herbiovit.hu/glukozamin-komplex-krem-izuleti-panaszok-apolasara. Akkoriban sok problémám volt, folyamatos izommerevséggel, ízületi gyulladással küszködtem, de semmi sem segített. Ez a krém éppen ezen problémák megoldására alkalmazható, nekem is sokat segített. Rövid időn belül javultak a panaszaim, majd sportolni is újra képes voltam. elég sok összetevője van, tartalmaz többek között glükózamint, eukaliptuszolajat, borsmentát, ureát, ördögcsáklyát, kollagént és mentolt is.

A glükózamin, a kondroitin és a kollagén az ízületek megfelelő működése számára mind fontos tápanyagforrás. Hatásukat az készítményben is megtalálható MSM, vagyis aktív kén támogatja. A mentol és az eukaliptuszolaj pedig segít ellazítani a problémás területeket, vérbőséget okoz és kellemes, hűs érzetet biztosít.

A krém csökkenti és oldja az izommerevséget, a folyadék megrekedését, javítja a bőrfelület rugalmasságát, segít megszabadulni a megrekedt salakanyagtól, meggyorsítva az anyagcserefolyamatokat. Használatával gondoskodhatunk izomzatunk megfelelő vérellátásáról, gyulladásainak csökkentéséről. Jótékony hatású aloe verát is tartalmaz, aminek szintén gyulladáscsökkentő, nyugtató és antibakteriális hatása is van.

A termék minden bőrtípusra alkalmazható, érdemes napi rendszerességgel felvinni a kívánt bőrfelületre. Mint a többi itt kapható natúrkozmetikum, ez a készítmény is vegán, és mentes mindenféle mesterséges szín és illatanyagtól is. bőrgyógyászatilag tesztelt.
Én nagyon elégedett voltam vele, és többek között emiatt is lettem a Herbiovit visszatérő vásárlója.

A glükózamin krém mellett mindig van itthon vadgesztenyés lábkrém és fekete nadálytő gél is, de a napi testápoláshoz is innen szerzem be a krémet, kézkrémet. Szeretem, hogy sok készítmény tubusos kiszerelésben is kapható, így mindig van belőlük a táskámban, ha szükség lenne rájuk.

Nemcsak kozmetikumok, hanem vitaminok és étrendkiegészítők is kaphatóak a Herbiovitnél. Én napi szinten fogyasztok C és D vitamint ezért örültem neki, hogy itt találtam olyan változatot, amelynél ezt egy kapszula tartalmazza. A férjemet is mindig emlékeztetem, hogy vegyen be a Vitamin C1000+D3 retard kapszulából, a gyerekeknek pedig a Multivitamin For Kids rágótablettát adom. Ezek nagy kiszerelésűek, 100, illetve 60 db-osak és az áruk is kiváló, gazdaságosak.

Szóval, ha valaki natúr, mindenmentes kozmetikumot, étrendkiegészítőt, egészséges nasit szeretne, mindenképpen érdemes itt körülnéznie. Ha pedig ízületi, izompanaszok gyötrik, próbálja ki ezt: https://herbiovit.hu/glukozamin-komplex-krem-izuleti-panaszok-apolasara.

Én nagyon szeretem ezeket a készítményeket, és hiszem, hogy ezeknek a kiváló termékek használatával sokat teszek azért, hogy egészségesen és sokáig élhessünk.