Szúnyogháló ablakra, rolós kivitelben is!

Szponzorált tartalom

szúnyogháló ablakra

szúnyogháló ablakra

Nagyon bosszantó tud lenni, amikor az éjszaka közepén arra ébredünk, hogy egy légy vagy egy szúnyog repked a fejünk körül. A megoldás erre az, hogy szúnyoghálót szerelünk fel. Nem egy nagy összeg, ráadásul elég egyszer beruházni rá, így nem kell se rovarirtó szerekkel bajlódni, se a légycsapóval. Szerencsére ma már többféle megoldás létezik a szúnyoghálók terén is, így ha például szúnyogháló ablakra kell, hogy felkerüljön, akkor is többféle változat közül választhatunk.

Ha például befelé nyílik az ablakunk, akkor a fix beépítésű szúnyoghálót is választhatjuk, amelynek kerete a nyílászáró keretéhez lesz rögzítve. Ez ideális választás a kisebb méretű ablakokra. Azon belül, hogy a szúnyogháló fix beépítésű, lehet a kerete műanyagból vagy alumíniumból.

Szerencsére már a színek terén sem kell kompromisszumot kötni, hiszen annyi féle szín közül választhatunk, hogy mindenki megtalálhatja azt, ami neki a leginkább megfelelő. Ha nem a hagyományos alapszínek közül szeretnénk válogatni, akkor lehetőségünk van a RAL színskála alapján választani. Abban az esetben, ha a háló megrongálódik nem kell kétségbeesni, hiszen a műanyag vagy alumínium keret továbbra is használható, mindössze a hálót kell kicserélni.

Az UV védelemmel ellátott üvegszálas mobil szúnyogháló ablakra tökéletes választás a maga alumínium keretével. Hosszú élettartammal bír, ráadásul bármilyen nyílászáróra felszerelhető nem csak az ablakra, hanem ajtóra is .

Nagyon népszerű a rolós szúnyogháló ablakra, aminek nagy előnye, hogy kényelmesen használható. Ha kedvünk szottyan, akkor lehúzzuk, ha viszont nem akarjuk használni, akkor felengedjük. Ez a típus az ablak tokjára kerül rögzítésre, illetve az új redőny tokja alá is fel lehet szerelni. 

A méretek mindig sokat számítanak, ezek meghatározásával kapcsolatban érdemes alaposan tájékozódni a Redőnyben Otthon weboldalán, ahol részletesen megismerhetjük a különféle szúnyogháló változatokat.