Baba-mama dolgokat csak a Prevenció Patikától rendelek.

Szponzorált tartalom

Baba-mama

Baba-mama

Amióta a kislányom megszületett nem szeretek boltba járni, mert egy kisbabával sokkal nehezebb, mint alapjáraton. Mondjuk én sosem voltam az a típus, aki szeret vásárolgatni, mint a legtöbb nő. Nagyon élvezem a rendelést, amióta ez a módszer elterjedt. A ruhákat és az élelmiszereket már régóta így vásárlom meg, azonban nemrég óta a patikai teendőket is el tudom intézni online, hála a Prevenció Patikának. A Baba-mama részlegükben eléggé színes a kínálat, így mindig megtalálom azt, amit éppen keresek. Az is számomra a Prevenció Patika mellett szól, hogy mindig igyekeznek a vásárlóknak valamilyen kedvezményeket biztosítani. Amikor legutóbb az oldalon vásároltam, akkor a Jutavit vitaminokra 1 000 Ft kedvezmény volt, illetve, ha 7 000 Ft feletti a rendelésünk értéke, akkor jár egy jutalom kuponkód is. Én ugyan a kislányom születése miatt nem dolgozom még jó ideig, azzal próbálok hozzátenni a családi kasszához, hogy ilyen apróságokkal itt-ott próbálom a pénzt megfogni. Egy ideje elkezdtem vezetni ezeket a kis spórolásokat, és megdöbbentem, hogy például egy hónap alatt mennyit jelentenek. Szóval én szerintem érdemes ezeket a lehetőségeket kihasználni.

Először voltak fenntartásaim ezzel az egésszel kapcsolatban, ami nem csoda, mert előtte nem sok online patikát ismertem, ez azért nem annyira van még benne a köztudatban, hogy a gyógyszerek és vitaminok vásárlásának ez az alternatív módja is létezik. Nyilván ezzel tisztában van a Prevenció Patika, ezért is a weboldalukon, ha lejjebb görgetünk, akkor megtalálhatjuk az OGYÉI által kiállított igazolást, ami azt támasztja alá, hogy ők egy hiteles patika. Így nem kell aggódnunk a gyógyszerek és étrendkiegészítők minősége miatt, nem beszélve azokról, amiket a Babák-mamák szednek. Szóval akinek emiatt vannak fenntartásai, nem kell semmiképp aggódnia, mert az oldal teljesen legálisan működik.

A Baba-mama részen, ha az ember kicsit elmélyed, akkor olvashatja az információs boxban, hogy az itt árult vitaminok nagy részét Czeizel Endre is magzatvédő vitaminként emlegette. Ezek a készítmények olyan mértékben tartalmaznak vitaminokat és más hasznos anyagokat, ami mind a babának, mind a mamának jót tesz, ezzel hozzájárulva a gyermek egészséges fejlődéséhez. Vannak különféle alkategóriák, amik például a megtermékenyülést vagy a várandósságot segítik elő. Én már a terhességem alatt használtam ezeket a vitaminokat, és csak pozitív dolgokat tudok róluk mondani. Szerintem ezek is hozzájárultak ahhoz, hogy a kislányom egészségesen jött a világra nagyon szép súllyal. Láttam azt is, hogy a Prevenció Patika indult az év honlapja közönségszavazáson, és számomra egyértelmű volt, hogy szavazni fogok rájuk, hiszen annyi mindent köszönhetek nekik. Számomra nagyon sokat ér az, hogy milyen könnyen és kényelmesen tudok már vásárolni gyógyszereket is.