Gerard tetők 50 év garanciával!

Szponzorált tartalom

Gerard

Gerard

A szélsőséges időjárás gyakran adhat okot aggodalomra azzal kapcsolatban, hogy vajon a házunk sértetlenül megússza-e. Persze a megfelelő kivitelezés és a minőségi anyagok felhasználása nagyban hozzájárul, hogy emiatt kevésbé kelljen aggódnunk.

A tető kényes pont, mert nem ritka, hogy a nehéz betoncserepeket is megtépázza az időjárás. A köztudatban pedig talán ez a legelterjedtebb megoldás, ha minőséget szeretnénk. De tévesen gondoljuk, hogy a minőséghez mindig magas ár társul, mert a Gerard esetében az acéllemez tetők minden téren helyt állnak!

A Gerard különlegessége, hogy rendkívül időjárásálló. Mit jelent ez pontosan? Új-Zélandon fejlesztették évtizedekkel ezelőtt, ami egyúttal azt jelenti, hogy olyan szempontok szerint alkották meg, hogy bírja a szélsőségeket. A jégeső, nagy mennyiségű hó vagy éppen a nagy szél sem tesz kárt benne, feltéve, hogy olyan szakemberek építették a tetőt, akik Gerard kivitelezőnek minősülnek. Tisztában kell lenni ugyanis minden apró részlettel annak érdekében, hogy az 50 év garancia érvényesülhessen ezen tetők esetében.

Minden előnyével együtt tény, hogy egyre inkább helyt kap a háztetőn ez a csodás anyag. Főleg, mióta általánosságban véve sokkal drágább lett egy építkezés. Az építőanyag árak is nőttek, viszont még mindig a legjobb megoldások közé tartozik ár-érték arányban a gerard tetőfedés. 

Tudta, hogy a tűzzel szemben is ellenálló anyagról beszélünk? Minden rétege a minőséget szolgálja, ezért prémium megoldásokat élvezhetünk ezekkel a tetőlemezekkel, melyek felrakása is sokkal egyszerűbb! Ne tévesszen meg senkit ez, hiszen könnyed súlya csak a felrakást könnyíti meg, nem lesz ettől törékenyebb, sőt!

A Gerard tetők minden előnyét és a kivitelezés menetét részletesen megtekintheti a gerardtetofedok.hu oldalon! Amennyiben felkeltette érdeklődését a termék, egyben kiváló szakemberekre is találhat a weboldalon.