Vezetői értekezlet témajavaslata

Szponzorált tartalom

Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával

Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával

A napokban kíváncsiságból nézelődtem a neten, hogy milyen lehetőségeim vannak, ha egy komoly szakmai tudással rendelkező stábbal szeretnék dolgozni, akik fel tudnák venni szükség estén a sportcsarnokunkban játszott sporteseményeket. A vendégek szokták kérdezni, hogy van-e már hozzáférés, mikor lehet megnézni a korábbi meccseket, amiket lejátszottunk. Vagy tervezünk-e mi is a jövőben szerződni streaming szolgáltatókkal, hogy élő közvetítésekhez otthonról is lehessen kapcsolódni. Több olyan esemény is zajlik a sportcsarnokban, ami az országos tévé társaságokat nem mozgatja meg, azonban ezek fontos kisvárosi események, amelyek a mi kis közösségünk életében hagynak komoly nyomot.

Egyik kollégám javaslatára beleástam magam az interneteskozvetites.hu weboldal leírásába. Egyből tudtam, hogy megtaláltam azt a céget, amely a felmerült igényeket ki tudná elégíteni. Lelkes amatőr munkatársak jelenleg is vannak a csapatunkban, de ezek a munkák sajnos nem mindig élvezhetőek minőségileg. Az interneteskozvetites.hu, amit kínál: Sportesemény élő internetes közvetítés profi stábbal és technikával. Jelenleg nekünk erre lenne szükségünk.

Ahogy tovább olvasok az oldalon, a sportrendezvény szervezőknek és sportcsarnok üzemeltetőinek kifejezetten ajánlják magukat. Melyek a Pélicom live előnyei, és miért ezt a céget emeltem ki? Mert professzionális csapatnak tűnik, és a tévés szemléletet tartják elsőrangúnak. Mellettük szól az is, hogy broadcast eszközökkel dolgoznak, broadcast minőségben. Sok a tapasztalatuk, több száz élő közvetítés van a tarsolyukban. Nagynevű tévécsatornákkal működnek együtt, mint az M4 vagy a Sport TV, és ezek a közös munkák nagyon jó ajánlólevélnek bizonyulnak. Biztonsági felvételeket készítenek, és minden váratlan eshetőségre felvértezik magukat. Ismerik a műszaki szolgáltatók munkáit, felkészültek a hang és fényhatásokra. A vállalt feladatot 100%-ban teljesítik, tudásuk legjavát nyújtják, szakmailag toppon vannak. Érthetően és tisztán kommunikálnak a jó munkakapcsolat érdekében.

Az interneteskozvetites.hu vállalja a magas minőségű élő közvetítést sporteseményekről, rendezvényekről. Az együttműködést megelőzik a kérdések, felkészülnek az ügyfélből, kicserélik az ötleteket, felmérik az igényeket, hogy maradéktalanuk kiszolgálják a megrendelő kéréseit.

Innen már csak egy kattintás az ajánlatkérés gomb, ahol név és e-mail cím megadása után konkretizálhatjuk, mely eseményre kérjünk árat. Kötelező megadni az esemény nevét, időtartamát, dátumát, a helyszínt, illetve, hogy mennyi időre szeretnénk igényelni a szolgáltatást. Ezután rövid szöveges formában érdemes összefoglalni, hogy mit szeretnénk, mint ügyfél, és már be is küldhető a kapcsolat felvételi űrlap.

Nemsokára lesz vezetői értekezlet a munkahelyemen, és újból feldobom a témát, hogy igényünk van a sportesemény élő internetes közvetítésére profi stábbal és technikával. Itt szeretném felterjeszteni a Pélicom céget megfontolásra, és ajánlatkérésre. Amit eddig olvastam a weboldalukon meggyőzött, hogy érdemes lenne a tettek mezejére lépni, és komolyan elgondolkodni egy jövőbeli munkakapcsolat kialakításán.

Kicsit még készültem a Pélicom Média Kft-ről, elolvastam az oldalon fellelhető minden információt. Alaposságukat itt is kiemelték a munkavégzés során. Képesek az ügyfelek fejével gondolkodni, a sport finanszírozási és állami rendszereket is megismerték, és követik az előírásokat. Hatékonyan dolgoznak, precíz munkát szállítanak.

Egyik anyaguk meg is található az interneteskozvetites.hu weboldalon. A Vasas-MTK meccsbe csak azért néztem bele, hogy lássam, milyen maga a közvetítés, milyen minőségű az elvégzett munka. Az egész meccs minősége olyan volt, mintha tévén keresztül néztem volna. Teljesen biztos vagyok abban, hogy jól tudnánk együtt dolgozni a jövőben. Nagyon várom a vezetői értekezletet, biztos, hogy ma én viszem a legizgalmasabb témát, amiről döntenünk kell.