Ha autógumit keresel, nekem van egy szuper tippem!

Szponzorált tartalom

gumi diszkont

gumi diszkont

Nagy természetjáróként és fényképészként számomra alapvető eszköz az autó és az ahhoz járó, mindig rendben lévő gumiabroncsok. Az egész országban jártam már és rengeteg természeti kincset láttam, fényképeztem, de az sem tartott soha távol, hogyha külföldre kellett mennem egy-egy szépségért – ilyenkor értelemszerűen igyekeztem mindig úgy összeállítani az útitervemet, hogy egy körben minél több helyre el tudjak látogatni. Rutinos sofőrként, jó autóval sem a téli, sem a nyári utak nem jelentettek soha problémát, viszont ahhoz, hogy biztonságos utaknak nézhessek elébe, mindig elengedhetetlen volt, hogy az autómat megfelelő műszaki állapotban tartsam, és mint említettem, ez alól a gumiabroncsok sem voltak kivételek, hiszen enélkül lehetetlen biztonságosan közlekedni – elég a kelleténél kicsit jobban kopott abroncs és rögtön sokkal nagyobb a féktáv a normálisnál.

Jó ideig nem volt állandó helyem az autógumik beszerzésére, mert mindig mindenhol volt valamilyen probléma: vagy lassú kiszállítás, vagy hibás termék, vagy irreális árak… hosszas kutakodás után végül egy barátomnak hála meglett az ideális gumi diszkont a https://gumidiszkont.hu/ weboldalban. Ezen a gumi diszkont oldalon az érdeklődő valóban hatalmas választékkal találkozhat, konkrétan nagyjából 30.000 típussal rendelkeznek, így szinte lehetetlen, hogy valaki ne találja meg a számára – vagyis az autója számára – megfelelőt. Persze egy webáruház nem kizárólag a nagy árukészlettől lesz jó, hanem sok más apróságtól is, ilyen például a szállítás: senki sem szeret sokat várni arra, hogy átvehesse a megrendelt csomagját, a https://gumidiszkont.hu/-nál pedig nem is kell! Merthogy amennyiben délig leadásra kerül a rendelés – munkanapokon természetesen -, akkor a következő munkanapon várhatóan már kopogtat is a futár a megrendelt autógumival vagy gumikkal. Persze fontos, hogy van minden évben egy-két főszezon, amikor a futárszolgálatok is nagyon leterheltek, így ilyenkor akár 4-5 nappal is csúszhat a kézbesítés – viszont ez az áruház hibáján kívül áll, de mindenképp érdemes erre is gondolni a rendelés leadásakor.

De vannak olyan dolgok is, amik miatt abszolút nem kell aggodalmaskodni, ilyen mondjuk a fizetés – hiszen személyes átvétel is lehetséges a telephelyükön (ahol fel is szerelik az abroncsot kérésre), és a vevő fizethet készpénzzel, bankkártyával vagy éppen megrendeléskor banki átutalás formájában. Szintén bosszantó még egyes áruházaknál, amikor megrendelés után várja az vevő a csomagot, de az nem jön – és mint utóbb kiderül, azért, mert a kért termék nincs is raktáron… nos, innen rendelve ilyen eset borzasztó kicsi eséllyel fordulhat elő, két oknál fogva is. Első: a webshop nem több, mint tíz percenként kerül frissítésre, vagyis annak árukészlete, így a nézelődő szinte mindig aktualizált változatot láthat. A második pedig, hogy a rendszer jelzi, hogyha több, mint négy abroncs érhető el a raktárban, úgyhogy amennyiben valakinek ennyi kell és látja a jelzést, bátran leadhatja a megrendelést.

Hogy a vásárló dolga könnyebb legyen, egy szuper, könnyen kezelhet gumiabroncs-kereső is elérhető, ahol több paraméterre is le lehet szűrni az elérhető termékek listáját, hogy minél könnyebben meg lehessen találni a lehető legmegfelelőbbet; akár az autó típusára is lehet szűrni és rögtön kiadja a kompatibilis abroncsokat.

Számomra hatalmas könnyebbség volt, hogy rátaláltam erre a gumi diszkontra, hiszen végre lett egy fix autógumi-beszerzőhelyem, ami nagy utazóként jóformán elengedhetetlen volt a számomra – és bárkinek merem ajánlani az innen való vásárlást, hogyha jó ár-érték arányban keres szuper minőségű abroncsot, gyors kiszállítással.