A vitorlásbérlés a Balatonon klassz programnak ígérkezik!

Szponzorált tartalom

vitorlásbérlés

vitorlásbérlés

Végre itt a nyár, sokkal több programot lehet szervezni, legalábbis sokkal szabadabban dönthetünk a jó idő miatt. A kapitánnyal történő balatoni vitorlás bérlés szintén ígéretes program, amely során az ember hátradőlve élvezheti a csodás tavunk nyújtotta szépséget, valamint egyéb kiegészítő programokon vehet részt, ilyen például egy kellemes ebéd, fürdőzés.

A Füredyacht Charter gondoskodik róla, hogy kényelmes körülmények között, valódi kikapcsolódásban lehessen részünk, amely olyan élményt nyújt, amely egyedülállónak számít a Balatonon. A hajóbérlés szolgáltatás számos lehetőséget foglal magába, hiszen annak ellenére, hogy a megjelölt programoknál a többség kapitánnyal, egy már leszervezett túrával elérhető.

De kapitány nélkül is elérhető a vitorlásbérlés, amihez nem árt már most elgondolkodni a foglaláson, hiszen már szezon van! Milyen alkalmakra javasoljuk a bérlést? Többek között baráti társaságoknak, családoknak, ünnepléshez, például születésnapra, évfordulóra és még számos másik esetben. Céges programnak is kitűnő választás, hiszen olyan élményt adhat az alkalmazottaknak, amit sokáig emlegetni fognak!

A hajóbérlés vitorlással, túrahajóval és e-hajóval egyaránt rendelkezésre áll. A flotta bővelkedik a különböző igényeknek megfelelő megoldásokban. Akár szűkebb körben, akár nagyobb társasággal vágytok hajókázni, a vitorlásbérlésnél minden lehetséges!

A balatoni-hajoberles.hu oldalon minden fontos információt megtalálhattok ahhoz, hogy meg tudjátok szervezni a vitorlázást. Ehhez már kialakított programokból válogathattok, illetve lehetőség van arra is, hogy saját terveitek szerint élvezzétek ki a vitorlázást!